Deal Motorrijlessen incl. examens €299.0

Groupon deal Motorrijlessen incl. examens

Artikelnummer: 87b22444e516 Tag:

Beschrijving

10, 12 of 14 motorrijlessen incl. AVD- en AVB-examen bij Autorijschool Aqua vandaag in de aanbieding bij Groupon voor maar €299.0

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en sommige zaterdag. De rijlessen gaan in overleg met de partner.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0641 523 654 of via [email protected], o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: exclusief eenmalige administratiekosten van € 25, voertuighuur tijdens het examen à € 50 en theorie-examen à € 39. Deze kosten betaal je rechtstreeks aan Autorijschool Aqua. De kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding. Voor de proefles wordt er € 50 voor 90 minuten in rekening gebracht. Het is een goede opstartmogelijkheid voor nieuwe leerlingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Groupon kortingscode: 10% EXTRA korting op je eerste aankoop van Lokaal, Producten of Hotels & Reizen met kortingscode TIEN10
%d bloggers liken dit: